2016 Modeverschijnsel Houten Zonnebril Blits en Cool.

Allereerst even wat over de beroemde merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een imitatie Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke aankoop te doen.
– Ray Ban was eerst een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je afgelopen zomer net een hele dure zonnebril gekocht? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige pilotenbrillen onze ogen net zo goed afschermen tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het kiezen van de correcte zonnebril is vrij belangrijk. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een eenvoudig montuurtje is er niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / partner of partner nog naast je wil lopen.

Bij het zandstrand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het zandstrand met een andere meisje of een eerste date is een riskante operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het desalniettemin weet.

2016 is het jaar van waar alles in kan.Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET deze zomer de interesse trekken. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende eigenschap.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor komend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood duidelijk aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we steeds meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle gelegenheden voortreffelijk blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel kijk ook hier mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele mooie houten brillen in verscheidene smaken en monturen. Ook de lenzen zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en vanzelfsprekend UV-400 polariserend.Prachtige houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handmade en door de verschillende houtsoorten is elke pilotenbril bijzonder in zijn genre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *